(Android) Learn Spanish for Beginners απατεώνες για άπειρους πολύτιμους λίθους
Mar 16, 2022 0:27:14 GMT
Post by herdlsecsatanwe on Mar 16, 2022 0:27:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish for Beginners ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish for Beginners IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες για άπειρους πολύτιμους λίθους ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish for Beginners 2022 version ▞▞▞
Καλή εφαρμογή, αλλά βάλτε τις προφορές γραμμάτων στα αγγλικά στη σελίδα του αλφαβήτου. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πει κανείς τι λέγεται, ειδικά με το γράμμα Y.
Τελεια εφαρμογη
Θα μπορούσε να ήταν καλύτερα
Παρακαλώ, μην πληρώσετε για αυτό
Δεν είναι τόσο καλό😬
Τέλειο!!!
τέλειος
Αυτή η εφαρμογή είναι καταπληκτική, αλλά δεν είναι η καλύτερη γιατί δεν σας δίνουν την ευκαιρία να προφέρετε τη λέξη, ώστε να μπορούν να σας κρίνουν αν την λέτε σωστά.
Μου αρέσει πολύ. Η εγγονή μου είναι 9 και μαθαίνει από αυτήν την εφαρμογή και είναι δωρεάν, κάτι που είναι ακόμα καλύτερο.
Απλά καταπληκτικό!!!, Δεν ήξερα ότι μπορούσα να καθίσω στην άνεση του σπιτιού μου και να μάθω μια ξένη γλώσσα με ευκολία 👍👍👍
Ήταν εντάξει
Learn Spanish for Beginners Istruzione bhbe
Έκπτωση αφού σας μάθω πώς να μιλάτε ισπανικά 😁🧠🥰🤩🤯 Ναι, είναι διασκεδαστικό και μπορείτε πραγματικά να έρθετε να μιλήσετε όπως έμαθα
Χρειάζεται πολύς χρόνος και 43 mb, αλλά δεν είναι κακό
Αυτή η εφαρμογή είναι εύκολη στην παρακολούθηση και παρέχει ένα καλό βασικό σύνολο λέξεων και φράσεων για εκμάθηση.
έχει κολλήσει..,
Εντάξει
Gracias
Η καλύτερη εφαρμογή για να μάθετε Ισπανικά για αρχάριους. Κάθε βασικό περιλαμβάνεται με έναν πολύ απλό τρόπο.
Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο στήνεται, ξεκινά με τα πολύ βασικά και είναι εμπεριστατωμένο. Λατρεύω τα κουίζ μετά από κάθε τίτλο! Ωστόσο, το άτομο που προφέρει πράγματα είναι δύσκολο να κατανοηθεί. Μιλάω αγγλικά και εργάζομαι σε ισπανόφωνο περιβάλλον και όταν λένε μια λέξη/λέξεις ξέρω ότι μπορώ να καταλάβω, αλλά το άτομο σε αυτήν την εφαρμογή δυσκολεύομαι πολύ.
Δυστυχώς, οι διαφημίσεις ενεργοποιούν τη λειτουργία TalkBack στο τηλέφωνό μου και αρχίζει να διαβάζει τις διαφημίσεις δυνατά, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η χρήση της εφαρμογής. Κρίμα που φαινόταν ότι θα είχε έναν καλό τρόπο να μάθεις ισπανικά.
Αυτή είναι η καλύτερη εφαρμογή ποτέ. Δεν υπάρχουν δυσλειτουργίες. Είναι εντελώς εκτός σύνδεσης και δωρεάν. Μου αρέσει το γεγονός ότι ξεκινά με τα βασικά. Κατεβάστε αυτήν την εφαρμογή. Η αναζήτησή σας τελείωσε επίσημα
Μαθαίνω τόσα πολλά
Μπορεί να είναι καλό για την Ισπανία Ισπανικά, αλλά δεν θα είμαι ποτέ στην Ισπανία και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν χρησιμοποιούν στο Μεξικό. Ψάχνω να μάθω μεξικάνικα ισπανικά όχι ισπανικά. Δεν είναι καλό αν ψάχνετε να μάθετε ισπανικά για να πάτε στο Μεξικό. Χάσιμο χρόνου
είναι δύσκολο να καταλάβεις την προφορά κάποια στιγμή εκτός από το ότι είναι πολύ ωραία
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πληρώσεις...
Παρά πολύ καλό!!!
ντοπάρω
Καλό είναι, μετά από κάθε θέμα κάνεις τεστ για να δεις αν καταλαβαίνεις. Βοηθά στην προφορά των λέξεων και βοηθά στην αυτοαξιολόγηση.
Learn Spanish for Beginners Educación lll
φαίνεται να είναι αρκετά καλό μέχρι στιγμής, είναι αυτονόητο από μόνο του. η φωνή φαίνεται καθαρή το 99% των περιπτώσεων, αλλά νομίζω ότι το 1% είναι για την ακοή μου. Χαίρομαι πολύ που δεν υπάρχουν πολλές διαφημίσεις
Απλώς δεν λειτουργεί 4 εγώ
Lær tyrkisk med LinGo Play Læring pyac
μου αρέσει αυτή η εφαρμογή, αλλά θα ήθελα να είχε μια έκδοση για υπολογιστή
Learn Spanish for Beginners Istruzione gbdi