(Android/iOS) Lumberwhack: Defend the Wild sınırsız dayanıklılık için kodlar
Mar 16, 2022 0:51:15 GMT
Post by herdlsecsatanwe on Mar 16, 2022 0:51:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız dayanıklılık için kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
Çokgüzel bir oyun
pvz'nin yarı ripoff'u hala iyi bir şöhret
çok kötü iyi oyun
Çok çok bu arada kebap mı seversin lokum mu😊
Galaxy Attack: Alien Shooter Arkade cid
Harika oyunlar aboneliği
Bu oyunu seviyorum, benim için biraz gecikmeli ama genel olarak harika bir oyun ve oynamanızı tavsiye ederim 🙂
Bu güzel bir oyun ama bazı sorunlar önce beni hayal kırıklığına uğrattı yaprağı çok kötü lütfen bu sorunu düzeltin 😊😀😀😅
Oyun açıldıktan hemen sonra çöktüğü için henüz oynayamadım
Oyunu seviyorum çünkü ormanı Odunculardan koruyoruz
Bu oyun bana başka bir oyunu hatırlatıyor
En iyi oyun! Tüm hayvanlar ve beceriler yüzde 100, hatta yüzde 1000 faydalıdır, tek sorun patlayıcı kriko ve elektrikli testere adamını yenmenin neredeyse imkansız olmasıdır.
Gerçekten eğlenceli ama biraz sinir bozucu
Onun iyi bir oyun ve oynaması eğlenceli
beni dışarı atıyor 😣 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💣💣💣💥💥💥
sağ
Çok ilginç bir oyun. Lütfen daha fazla seviye ekleyin
Lumberwhack: Defend the Wild მძაფრსიუჟეტიანი yizu
Cok guzel oyun (üste kalsın) zniwnxhsjaiwndjcbsbbasjfbchehjaqowndidbduxbsajsidjksjdiwkaowndjdndjaaowjjdjfbfhfjwiaisixncbrhsbwjaisndhdjdjsisjejejekdkdjdndjsksosjsndjdhdhdbdhdbdbfbfbfbfhrieiwowoeururukdjdjdjdjjeirnsjsiajsjsidncjakaowjdjfiwkxjcnskajsjsjjfjcnnwkwowoejrfjcbxbdnsjiajwksjsididncjdndjdjsjsjwosodjfnfnwjsididndnridnrjdjdjdjdjiwoqsokdndndn
gozel
oyun çok güzel olmuş ellerine sağlık
Lumberwhack: Defend the Wild Akcja asnz
Sıkıcı
Sıkıldığımda eğlenceli bir oyun
Telefonumda oynadım ve sildim ve şimdi tekrar görmek için indiriyorum
Bu iyi ama en iyisi kutup ayıları, su aygırları, flamingolar ve başka harika şeyler gibi başka hayvanlar da ekleyebilirseniz!
Bırak oynayayım hiçbir şey yapmadım sadece rapor ya da tamam dedi biliyor musun Bu oyunu yapan insanlar için kızgınım Bunu düzeltmeni istiyorum çünkü altı yaşımdan beri oynamayı denedim şimdi 16 yaşındayım ve oynamama izin vermiyor Bunu uzun zamandır deniyorum bu yüzden bu oyunun yaratıcıları veya bu oyunun yaratıcısı için Amazon hesabı Ses çıkarmaya çalışmıyorum ciddiyim demek üzülüyorum üzgünüm Çılgın bir sahne YouTube'u bırakıyor ve Hintliler bunu 7 Haziran'dan önce düzeltmeli ve bu yüzden bir yıldız verdim
Oyunu beğendim ama iyi bir güncelleme olmadığı için sildim plzzzz daha fazla hayvan ekle oyuna farklı dinolar eklersen çok güzel olur 😞😞😞😞 plz daha havalı güncelleme yap
İndirmek
Bu oyun gibi çünkü gerçekte ağaç kesen insanlar var ve hayvan ormanda güvende değil ve lütfen insanlar buna 5 puan verin, size yardımcı olabilir
Vallaha herkese tavsiye ederim ben çok beyendim 👍
Vay vay vay vay vay Wooooooooooow bu harika ve Epik
İyi oyun
Çocuklar için iyi bir oyundur
İyi oyun iyi grafikler ama biraz gecikmeli
Oyun herkese güzel tavsiye ederim ama biraz uzun süren o yüzden bir yıldızını kırm
Çok eğlenceli ve hayvanlar
İyi ve oynamayı bırakamıyorum
Oyunda bi süre sonrak zor. Çünkü lv sayısı çok fazla ama asker birimi az daha doğurusu bir süre sonra yetmiyor ve hep ilerliyor.
Ama bazı seviyeler çok zor, lütfen seviyelerden biraz kereste krikolarını çıkarır mısın?
Lumberwhack: Defend the Wild פעולה dvs
Lumberwhack: Defend the Wild Azione nfep
Bu oyun süper çünkü diğer oyunlarda sadece insanları destekliyor ama bu oyun hayvanları destekliyor bu yüzden bu oyunu seviyorum
Eğlenceli ama yönetim kurulu alabilir, böylece bir hızlandırma düğmesi eklemek isteyebilirsiniz
bu oyun güzel ve oynaması ilginç ama kurt, ayı, kutup ayısı, zürafa gibi daha fazla hayvan istiyorum
Şu anda indirilmiyor ama güzel bir oyun ama bence daha fazla fil, su aygırı, boz ayı ve geyik gibi hayvanlar olmalı.
Süperdi süperdi😊😊😊😊😊
Güzel bir orman kurtarma oyunu bayıldım çok eğlenceli bir oyun denemelisiniz
LumberwhackSavunma...
çok iyi ve muhtemelen doğayı sevenler bunu da sevebilir
Oyun için neden kamera ve mikrofon erişim ayrıcalığı istediğini bilmiyorum
grafı ve iyi oynamayı seviyorum