Post by herdlsecsatanwe on Mar 16, 2022 0:54:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za veliko zlata ▞▞▞
▞▞▞ Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER 2022 version ▞▞▞
Dobra aplikacija z nekaj manjšimi težavami s funkcionalnostjo. Poskušal sem stopiti v stik s podporo, vendar so mi dobesedno rekli, da nimajo dostopa do aplikacije? Nisem prepričan, kako to deluje...
To je zelo dobra aplikacija. Samo ne za začetnike.
Res lep, zelo enostaven in zabaven način učenja
Všeč mi je! Z aplikacijo nimam nobenih težav. Vsak dan berem zgodbo in res pomaga! Edina stvar, ki bi jo rad videl, je, da lahko shranite zgodbe, ki so vam všeč. Ker mislim, da je nekako žalostno, da zgodbe izginejo, potem ko jo preberete.
Ta aplikacija vsebuje prevaro: ta aplikacija pripada Spotlight verlagu, založniku v Münchnu. v aplikaciji imajo ponudbo, ki namerno določa ceno, ko sprejmete ponudbo, ste pravno zavezani. pošiljajo grozilna pisma in vsakič zvišajo ceno. Potem grozijo v tožbi zoper mene. Ta tožba lahko osebi prepove vstop v Nemčijo IN države EU v prihodnosti. Cena in pogoji so torej prikriti, tako da jih zlahka zgrešite in tako vas ujamejo.
Es ist toll, wenn man schon ein Bisschen Deutsch gelernt hat. Könnte jemand mir erzählen, für welches CEFR-niveau ist diese App?
Sehr črevesje!
To aplikacijo sem uporabljal eno leto in se mi je zdelo super, vendar že nekaj tednov ne deluje, niti je ne morem odpreti.
Ne pojte za nobenega abo te družbe. Uporabljajo trike z brezplačno različico, da se prijavijo na abo. Super nesramna storitev za stranke. Bolje se je izogniti.
Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER Izobraževanje snmn
Kul aplikacija, lepe vaje
Ta aplikacija je tako, kar potrebujem, hvala!
Super. Ta aplikacija pa ni za absolutne začetnike.
Ne bo se začelo. Samo bel zaslon. Počakal bom na posodobitev in potem bom poskusil znova.
Ta aplikacija je popolnoma neverjetna 😍
Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER 教育 roo
Vielen Dank für diese tolle App. Das hat mir sehr gefallen. 👍👍😊❤
Sehr nützlich für Anfänger! Super einfach zu bedienen!
Super👍 Ko dokončamo temo, je ne moremo več najti.
Sehr schön!!! Ich liebe diese App, Vielen Dank!!
Asphalt 8: Gerçek Yarış Oyunu Yarış farq
Všeč mi je ta aplikacija - tako zelo, da sem se odločil, da se naročim na revijo Deutsch Perfect. Žal, zdaj aplikacija ne deluje več na mojem telefonu, ne glede na to, kolikokrat sem jo poskušal namestiti in odstraniti. Kakšno razočaranje!
Verjetno edina aplikacija, ki jo poznam za razlago slovničnih vidikov, da se naučim pravilneje govoriti, hkrati pa ne preplavljena z oglasi. Vendar pa je treba spremeniti slabo funkcionalnost uporabniškega vmesnika, ki se pomika navzdol ob nenamerni izbiri napačnega odgovora.
Sehr črevesje
Moj fant mi je pomagal pri nekaterih zmešnjah, ki jih imam pri študiju nemškega jezika, in mi je poslal povezavo o svojem raziskovanju. Ko sem kliknil povezavo, sem bil preusmerjen v aplikacijo v trgovini Playstore in sem jo takoj prenesel. Prijavil sem se in ugotovil sem, da mi je ta aplikacija res zanimiva in koristna. Palec gor za najboljšo brezplačno aplikacijo doslej! Tako vesel, da sem našel to. Zdaj lahko več vadim v govorjenju in se učim novih besed. res priporočam.