Post by herdlsecsatanwe on Mar 16, 2022 1:00:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Eldritch Companion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Eldritch Companion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody do nieograniczonego zasobu ▞▞▞
▞▞▞ Eldritch Companion 2022 version ▞▞▞
Całkowicie bezużyteczny, potrzebowałby rzutów kośćmi, śledzenia zdrowia/poczytalności itp., aby się przydać. Poza tym twórca jest marudny i niegrzeczny.
Doskonała aplikacja. Mam nadzieję, że twórca doda Maski Nyarlathotepa
Ta aplikacja usuwa ogromną ilość miejsca na stole i ułatwia organizowanie. Po krótkim przestawieniu kontrolek miało sens. Sugerowałbym to każdemu, kto gra w tę grę.
To jest niesamowite. Eldritch Horror jest tak zabawny, a gra oparta na fabule jest niesamowita. Ale konfiguracja jest uciążliwa. ALE dzięki tej aplikacji jest to o wiele łatwiejsze i ta aplikacja jest na bieżąco z aktualnymi wydaniami. Niesamowity! Mam nadzieję, że wraz z pojawieniem się nowych rozszerzeń, deweloper będzie nadal je dodawać. Ta aplikacja sprawia, że konfiguracja gry jest o wiele szybsza i łatwiejsza, dzięki czemu możesz skupić się na grze, zamiast budować i odkładać. Pozycja obowiązkowa dla każdego zwykłego gracza w Eldritch Horror.
Nie robi kart mitów. To ta część, która zaoszczędziłaby tyle czasu i sprzątania.
Doskonały towarzysz do gry. To pozycja obowiązkowa.
Jest to idealne rozwiązanie na potrzeby gry. Sugeruję, abyś zrobił również randomizer kubków potworów, abyśmy nie musieli przeszukiwać jakiegoś kubka, aby wybrać kafelek potwora. Dobra robota! Dzięki!
To wspaniała aplikacja oszczędzająca miejsce. Ale kiedy ją zamknę, a potem wrócę, aby kontynuować grę, lokalizacje ekspedycji i mistycznych ruin uległy zmianie, zostały ponownie losowe. Czy to coś, co wymaga naprawy, czy mój android działa?
Zaoszczędzi tyle czasu na konfiguracji i sprzątaniu, a także mnóstwo miejsca na stole!
Szybka odpowiedź. Naprawiono awarię podczas kontynuowania gry. Teraz jest to naprawdę 5-gwiazdkowa aplikacja
To było absolutnie doskonałe, udało nam się zaoszczędzić miejsce i kłopotów z posiadaniem kilku talii na stole, więcej miejsca na przekąski :-)!!!
Właśnie zakończyliśmy naszą grę z tą aplikacją i powiedziałem mojej żonie, że chciałbym w nią zagrać jeszcze raz. Największą zmorą tej gry jest konfiguracja, a to zmniejsza konfigurację o 3/4, więc naprawdę podobało mi się to doświadczenie!
Dobra aplikacja. Bardzo szczegółowe
Podoba mi się, że mogę wziąć wszystkie moje karty spotkań i zostawić je w pudełku MoM, aby zaoszczędzić miejsce, a ta konfiguracja jest o 10 tasowania krótsza. Mój stół nigdy nie był tak przejrzysty. Rozumiem, dlaczego nie ma w nim kart mitów. ALE zastanawiałem się, czy rozważyłbyś twórcę talii mitów- Zasadniczo, po prostu powiedz mi, jaki kolor narysować? Nawet to zaoszczędziłoby mi trochę więcej czasu, ponieważ po prostu przetasowałbym trzy talie i losował, w przeciwieństwie do wszystkich rigamarole. Dzięki!
Oszczędza czas na ustawianie i irytację mega-taliami (zaklęcia i warunki, o których mówię o tobie!!!!!!) Jeśli poradzi sobie z kartami mitów, dałbym mu 10/5, ale jest zdecydowany 5/5.
Wspaniała praca! Oszczędza mi wiele stóp kwadratowych miejsca na stole i mnóstwo czasu.
Nie sądzę, że mógłbym grać w tę grę tak samo, jak bez tej aplikacji. Niesamowita praca. Nie mogę się doczekać, aż pojawi się nowy dodatek... Do tego czasu nawet nie zawracam sobie głowy tymi starymi ani kartami spotkań... zbyt wiele kłopotów i potrzeba zbyt dużo miejsca. Tylko bardzo drobną rzeczą, którą widzę, jest to, że kiedy wracam do gry, spotkanie Ekspedycji lub Mitycznych Ruin zmieniło lokalizację. To bardzo niewielka irytacja, ponieważ po prostu przeglądam, aby znaleźć ten, który pierwotnie miałem, ale to jedyna rzecz, którą zauważyłem. Dziękuję za zrobienie tego!! AKTUALIZACJA: Dodałeś rozszerzenie Nyarlathotep... Jestem zachwycony. Dziękuję za tę pracę!
Nigdy nie napisałem recenzji, ale to świetny pomysł! Oszczędza miejsce przy stole, oszczędza dużo czasu na konfigurowanie gry, tasując niekończące się talie. EH to świetna gra planszowa, ale wymaga poważnej inwestycji czasowej, więc ta aplikacja jest jeszcze lepsza!
Niesamowita aplikacja. Nie mogę grać bez tego
Jest to świetne narzędzie do szybkiej gry bez całej konfiguracji. Jednak używam go głównie jako narzędzia odniesienia. Świetna aplikacja
Czytałem tablice na temat gier lotniczych fantasy i natknąłem się na rozmowę o tworzeniu tej aplikacji. Cieszę się, że to zrobiłem, ponieważ ta aplikacja pozwala całkowicie wyeliminować wszystkie lokalizacje, bramy, badania i specjalne starożytne karty z twojego stołu, oszczędzając mnóstwo miejsca wraz z konfiguracją i czasem sprzątania. 5 gwiazdek bez wątpienia!!! Tak trzymaj!!!
Bardzo fajna aplikacja. Byliby bardzo szczęśliwi, gdyby dodali losowe generatory: losowa lokalizacja, losowe zaklęcie, losowy artefakt itp.
Bardzo potrzebne!
Nie jest to najlepszy wygląd, ale wykonuje swoją pracę w przypadku większości kart. Ta aplikacja zastępuje wszystkie karty przygód w grze poza kartami Mitów, ponieważ masz bieżące karty Mitów.
Ta aplikacja jest fantastyczna!Na początku trochę mylące, że musisz długo nacisnąć spotkanie, aby je odrzucić, gdy skończysz, ale w przeciwnym razie oszczędza to mnóstwo czasu na konfigurację i miejsce na stole, ponieważ wszystkie spotkania są sterowane przez aplikację.
Tasty Blue Екшн oqj
Dziękuję Ci za to. Koleś, gdybym tylko wiedział, jak ulepszać aplikacje, pomogłbym ci ulepszyć tę aplikację przynajmniej ots estetykę. Ale poważnie, dziękuję!
Niesamowicie przydatna aplikacja, uwielbiam EH, ale konfigurowanie wszystkiego, a następnie sprzątanie, gdy nie masz nastroju, może być naprawdę uciążliwe. Więc dziękuję!
Eldritch Companion Herramientas qsa
Aplikacja jest niesamowita. Proszę kontynuować rozwój! Chętnie zapłacę kilka dolarów, aby cię wesprzeć. Aktualizacja: fajnie byłoby mieć funkcję zapisu, ponieważ zwykle gram w grę w kilka sesji. Od czasu do czasu aplikacja się zawiesza.
Nie jestem programistą, więc nie wiem, czego to wymaga, ale wiem, czego chcę... A to, czego chcę, to karty Mythos
Nadal lubię używać kart, ale w przypadku małych intymnych sesji oszczędza to mnóstwo czasu.
Eldritch Companion 도구 nfth
Nagie kości, ale doskonałe narzędzie do pomocy w przytłaczającym pełzaniu stołu w Eldritch Horror. Ponadto tekst jest znacznie łatwiejszy do odczytania na tablecie. Niesamowite narzędzie!
Z radością wyśpiewam twoje pochwały naszemu władcy Nyarlathotepowi za stworzenie tak poręcznego narzędzia. Nie ma mowy, żebym grała w tę grę nawet przez 20% czasu, gdybym to nie istniała w naszej rzeczywistości.
Mając tak mało do przygotowania, moja żona będzie się teraz ze mną bawić!
Sprawia, że konfiguracja i demontaż są tak szybkie!
Niesamowity
Po prostu się zastanawiałem. Czy instrukcje eratty są tutaj zmienione? Dzięki. Poprawki do erraty z ich FAQ na ich stronie. Zasadniczo błędy drukarskie.
Sama aplikacja jest świetna, ale niestety ciągle się zawiesza; tracąc cały bieżący postęp. Jeśli tak się stanie, z radością oceniłbym to na 5 gwiazdek.
Oszczędza dużo czasu i miejsca przy stole podczas gry. Mówi, co robi, robi to, co mówi. To wszystko, ludzie!
Jeszcze raz dziękuję człowieku, to naprawdę jest bardzo doceniane
Brakuje tylko krótkiego poradnika na temat przemierzania pokładu. walczyłem z nadmiernie długo, zanim dokładnie zorientowałem się, jak zachowuje się stuknięcie/przeciągnięcie. Niemniej jednak, strasznie przydatne i oszczędzające dużo miejsca i czasu (tasowanie, konfiguracja i niszczenie).
Eldritch Companion Rīki pfz
Przydatne i znacznie skraca czas konfiguracji. Jednak, aby była w pełni użyteczna, musiałaby zawierać karty Stanu, Zasobów, Zasobów Unikatowych, Zaklęć, Artefaktów i Mitów. To świetny początek dla aplikacji, ale potrzeba więcej, aby w pełni być aplikacją towarzyszącą. Świetna robota!
Świetna aplikacja. Dziękuję za stworzenie!